THE SEIBEL GROUP: ORGANIC AND BIOLOGICAL CHEMISTRY

6th SuSy European meeting in Wuerzburg

20.05.2016

A group of leading experts in carbohydrate research from Graz, Madrid, Nijmegen, Ghent, Hamburg and Leipzig discussed three days their latest results in the consortium. The FP7-project SuSy aims to develop a cost-effective process for glycosylation of flavonoids, a group of drug and food-related compounds with healthy benefits.

Professur für Organische Chemie am Institut für Organische Chemie