Institut für Organische Chemie

Prof. V. Yam: Versatile Chromophores and Excited States - From Fundamentals to Molecular Materials for Optoelectronic, Memory and Chemosensory Functions

Datum: 26.02.2019, 17:15 - 18:15
    Veranstalter:Universität Würzburg , CNC/GRK 2112

CNC/GRK 2112

Das CNC und das GRK 2112 laden ein zum Vortrag von

Prof. Vivian Yam, The University of Hong Kong

über

“Versatile Chromophores and Excited States - From Fundamentalsto Molecular Materials for Optoelectronic, Memory and Chemosensory Functions”

Institut für Organische Chemie