THE BEUERLE GROUP: POROUS FUNCTIONAL MATERIALS

Master Thesis finished!

01.10.2018

Lysanne Dietrich successfully submitted her Master thesis.

During her Master thesis, Lysanne Dietrich worked on the synthesis of porphyrin-functionalized covalent organic cage compounds. In November 2018, she started her PhD studies in the group of Tobias Brixner at the Institute of Physical and Theoretical Chemistry. She will continue to collaborate with our group by performing ultrafast spectroscopy on supramolecular porphyrin-fullerene assemblies, which she synthesized during her Master thesis.

Nachwuchsgruppe Dr. Florian Beuerle am Institut für Organische Chemie