THE BEUERLE GROUP: POROUS FUNCTIONAL MATERIALS

First poster prize for Svetlana Ivanova

18.04.2018

Master student Svetlana Ivanova was awarded the first poster price at the 9th Münster Symposium on Cooperative Effects in Chemistry.

At this one-day symposium, which was organized by the Collaborative Research Center SFB 858 Synergistic Effects in Chemistry - From Additivity towards Cooperativity at the University of Münster, she presented the most recent results from our group on the "Self-Sorting of Covalent Organic Cage Compounds". On the picture, the award was presented to Svetlana Ivanova by Prof. Dr. Olga Garcia Mancheño from the University of Münster.

Nachwuchsgruppe Dr. Florian Beuerle am Institut für Organische Chemie