Book of abstracts

Here you can find the book of abstracts download link. You will also get a printed version of the program at the summer school event.

Literature and related information

The literature and presentations of the speakers will be available on the wuecampus2 moodle platform. The login information for summer school participants you can find in the abstract band.

Blog

We created a site for exchanging your ideas. By following this link you will be forwarded to the related blog.

Poster Presentation

The poster presentation will take place in the seminar room 001 at Röntgenring 11. There will be poster walls and pins (magnetic) available in the seminar room. The posters can be hung during lunch break on Tuesday.

The size of the poster walls is suitable for on edge format DIN A0 posters. The size in cm is of about 84,1 x 118,9 cm.